Tips og tricks til brug og opsætning i forbindelse med HVAL.DK
Guider og hjælp
Tastevejledning til - Bogbyggeren på HVAL.DK
Tastevejledning til - Elevplaner på HVAL.DK
Tastevejledning til - Spil og svar på HVAL.DK
Tastevejledning til - Vendespil på HVAL.DK
Tastevejledning til - Vistemmernu på HVAL.DK
Tastevejledning til - Webbyggeren på HVAL.DK
Tastevejledning til - Opret dig som forældre på HVAL.DK
Beskrivelse af Webbyggerens afsnitstyper
Online hjælp til Bogbyggeren (Kræver login)
Guide i let billedbehandling i forbindelse med HVAL.DK
Masseupload af filer til den virtuelle harddisk
HVAL.DK support

Vejledende systemkrav til klientmaskiner der bruger HVAL.DK

Tryk her for at se din maskines aktuelle konfiguration

Windows Vista

• Windows Vista plus alle hotfixes fra http://windowsupdate.microsoft.com

• Internet Explorer 7 plus alle hotfixes fra http://windowsupdate.microsoft.com

• Tilføj HVAL.DK til Internet Explorer's popupliste over tilladte websteder.
    Gør således: Funktioner -> Blokering af pop-up-vinduer -> Indstillinger for blokering af pop-up-vinduer -> Skriv hval.dk og tryk på Tilføj.

Windows XP

• Windows XP med Service Pack 2

• Internet Explorer 7 plus alle hotfixes fra http://windowsupdate.microsoft.com

• Tilføj HVAL.DK til Internet Explorer's popupliste over tilladte websteder.
    Gør således: Funktioner -> Blokering af pop-up-vinduer -> Indstillinger for blokering af pop-up-vinduer -> Skriv hval.dk og tryk på Tilføj.

Windows 2003 R2

• Internet Explorer 7 plus alle hotfixes fra http://windowsupdate.microsoft.com

• Det anbefales at fjerne "Internet Explorer Enhanced Security Configuration", samt at tilføje HVAL.DK til Internet Explorer's popupliste over tilladte websteder.
    Gør således: Funktioner -> Blokering af pop-up-vinduer -> Indstillinger for blokering af pop-up-vinduer -> Skriv hval.dk og tryk på Tilføj.

Fælles for alle Windows versioner:

Øvrige:

• Skærmopløsning: vi anbefaler 1024x768 eller højere.

• Dele af HVAL.DK kræver lydkort, højttalere og mikrofon.

Tips og gode råd: