Se et uddrag af materialet her...

<b>U</b>dlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplarFindes ikke som pædagogisksamlingseksemplar  5. til 7. klasse papirbog 
Huskeseddel:
Billedbøger dan/bill
LOOP. Fremstilling
Multimodale fortællinger

Indholdsbeskrivelse:
Undervisningsforløb hvor eleverne skal arbejde med at undersøge, eksperimentere med og fremstille interaktive fortællinger, hvor læseren selv er hovedperson og er med til at vælge handlingen. Der tages afsæt i en nyskreven Kenneth Bøgh Andersen-tekst som modeltekst.Pædagogiske noter:

Susanne Hansson
I dette materiale møder eleverne andres multimodale fortællinger og fremstiller deres egne. Med afsæt i en nyskreven Kenneth Bøgh Andersen-tekst som modeltekst skal eleverne fremstille en interaktiv fortælling, hvor de fortæller i både skrift, farver og billeder, altså multimodalt. Fremstillingsprocessen stilladseres tydeligt i materialet, ligesom der er fokus på, hvordan eleverne kan give og modtage respons i løbet af processen.
Materialet kan indgå i forskellige faglige sammenhænge: Forfatterskabslæsning af Kenneth Bøgh Andersen, multimodale fortællinger, skrivelyst, fremstilling, respons og interaktive tekster.

Supplerende materialer:
  • Heri QR-koder til filmklip

Fysisk beskrivelse:
  • 64 sider

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
5. til 7. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 120 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgivelsesår: 2018
Faust nr.: 4 668 944 5
ISBN: 9788723514981
DK5:
FUI:
Expand FUIFUI
Forfatter: Lena Bülow-Olsen
Lone Nielsen
Susanne Hansson
Pædagogisk note: Susanne Hansson
Redaktør: Helle Svane Boutrup

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...