Fransk
Genrer
Skønlitteratur
Fransk
Skriftlig kommunikation
Læsning

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  8. til 9. klasse Virtuelt materialesæt 
Huskeseddel:
drama
Digilire
Niveau C - Théo et Léa

Indholdsbeskrivelse:
Digilire - Théo et Léa - Niveau C er en serie af 4 letlæste bøger, som handler om Théo, der gør sig klar til at date Léa. I den første bog Théo, un garçon français møder man Théo, der bor med sin familie i Lyon. I næste bog Théo renconte Léa møder Théo Léa. I Théo a un rendez-vous gør Théo sig klar til sin date med Léa. Og i Théo et Léa au cinéma mødes Théo og Léa til en biograftur.


Pædagogiske noter:

Daniele Eychenne
Med disse letlæste bøger kan eleverne læse og følge med i en lille sammenhængende historie. De kan læse og lytte til bøgerne og ud fra billeder gætte på, hvad de forskellige sætninger betyder. De kan med QR koder øve sig på udtalen af nye ord. Eleverne kan med hjælp af ordlister bagerst i bogen øve det nye ordforråd med hinanden. De kan med støtte i bøgerne lave nye sætninger til at genfortælle historien. Bøgerne kan allerede anvendes efter 2 til 3 års undervisning (ca. 200 timer). De er skrevet med simpel sætningsopbygning støttet af illustrationer.

Sprog:
  • Fransk

Klassetrin:
8. til 9. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 1 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgivelsesår: 2015
Faust nr.: 9 987 366 0
DK5:
Pædagogisk note: Danièle Eychenne

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...