Fransk
Genrer
Skønlitteratur
Fransk
Skriftlig kommunikation
Læsning

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  7. til 8. klasse Virtuelt materialesæt 
Huskeseddel:
drama
Digilire
Niveau B - La vie de Zoé

Indholdsbeskrivelse:
Digilire - La vie de Zoé - Niveau B er en serie af 4 letlæste bøger, som handler om Zoé og hendes far, der oplever forskellige ting sammen. I Zoé fait une promenade tager Zoé og hendes far på udflugt. I Zoé fait du ski kommer Zoé og hende far på skitur. I Zoé va au cinéma skal Zoé og hende far se gyserfilm. I Le Noël de Zoé købes der julegaver og juletræ.


Pædagogiske noter:

Daniele Eychenne
Med disse letlæste bøger kan eleverne læse og følge med i en lille sammenhængende historie. De kan læse og lytte til bøgerne og ud fra billeder gætte på, hvad de forskellige sætninger betyder. De kan med QR koder øve sig på udtalen af nye ord. Eleverne kan med hjælp af ordlister bagerst i bogen øve det nye ordforråd med hinanden. De kan med støtte i bøgerne lave nye sætninger til at genfortælle historien. Bøgerne kan allerede anvendes efter 1 til 2 års undervisning (ca. 100 timer). De er skrevet med simpel sætningsopbygning støttet af illustrationer.

Sprog:
  • Fransk

Klassetrin:
7. til 8. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 1 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgivelsesår: 2015
Faust nr.: 9 987 366 1
DK5:
Pædagogisk note: Danièle Eychenne

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...