Fransk
Genrer
Skønlitteratur
Fransk
Skriftlig kommunikation
Læsning

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  5. til 6. klasse Virtuelt materialesæt 
Huskeseddel:
drama
Digilire
Niveau A - De første ord

Indholdsbeskrivelse:
Digilire Niveau A er en serie af 7 meget letlæste bøger. Bøgerne kan allerede anvendes fra første undervisningsår. Bøgerne er tilrettelagt med mange gentagelser og støtte i billeder. "Les animaux de la ferme" giver et ordforråd om bondegårdens dyr og farver. "Safari" giver et ordforråd om forskellige vilde dyr. "Quelle partie du corps?" giver et ordforråd om forskellige kropsdele. "Qu'est-ce que tu manges?" giver et ordforråd om grøntsager og farver. "Tu veux quelle voiture?" giver et ordforråd til at beskrive ting. "Où est le chien?" giver et ordforråd om de mest anvendte forholdsord. "Ma journée" giver et ordforråd om de aktiviteter, man laver i løbet af en dag.


Pædagogiske noter:

Daniele Eychenne
Med disse letlæste bøger kan eleverne udvide deres ordforråd indenfor forskellige områder. De kan læse og lytte til den bog de har valgt. De kan ud fra billeder gætte på, hvad de forskellige ord betyder og de kan med QR kode øve sig på udtalen af ordene. Eleverne kan med hjælp af ordlister og spørgsmål bagerst i bogen øve det nye ordforråd med hinanden. De kan med støtte i bogen lave nye sætninger med nye ord, som de finder indenfor temaet.

Sprog:
  • Fransk

Klassetrin:
5. til 6. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 1 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgivelsesår: 2015
Faust nr.: 9 987 366 6
DK5:
Pædagogisk note: Danièle Eychenne

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...