Findes ikke i udlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  Billedbog  e-bog  Lydbog 
Huskeseddel:
Alkohol
Garmanns gade

Indholdsbeskrivelse:
Billedbog. Roy fra fjerde bestemmer og lokker Garmann til at sætte ild til Frimærkemandens have. Efter branden er slukket opstår et venskab mellem den gamle mand og drengen.

Sammenhæng:
Garmanns gade


Pædagogiske noter:

Trine Ferdinand
Denne tankevækkende billedbog bør alle børn opleve. Illustrator og forfatter Stian Hole skaber nogle dragende billeder, og teksten lægger op til refleksion og spændende samtaler. Der er masser af interessante referencer og symboler, som læreren ofte må hjælpe med at udpege og tale om. Overlayet er en støtte for læreren til at få øje på referencer, symboler og særlige ord og sætninger. Overlayet bør først inddrages, når elever har fået mulighed for at forholde sig umiddelbart til teksten og give udtryk for deres tanker om den. Overlayet kan ses som en forlængelse af den tilhørende vejledning fra Rosinante & Co, og deri være en del af 'den 3. gennemlæsning'. Samspillet mellem vejledningen fra Rosinante og overlayet er beskrevet nærmere i CFU-vejedningen.

 • CFU Danmark
  Dansk: 1., 2., 3. kl.
  Dansk: 1., 2., 3. kl.
  Dansk: 1., 2., 3. kl.
  Dansk: 1., 2., 3. kl.
 • Rosinante & Co
  Dansk: 1., 2. kl.
  Dansk: 1., 2. kl.


Fysisk beskrivelse:
 • 44 sider

Sprog:
 • Dansk
 • Norsk (orginal)

Udgiver: Høst
Udgivelsesår: 2010
CFU ID nr.: CFUEBOG1066306
ISBN: 9788763825733
DK5:

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...