Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedbog
Dansk
Fremstilling
Kompetencer
Dansk
Læsning
Kompetencer
Tekstforståelse

Findes ikke i udlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 3. klasse Billedbog  e-bog  Lydbog 
Huskeseddel:
drama
Vitello får en klam kæreste

Indholdsbeskrivelse:
Der flytter nye ind på Vitellos vej, og han håber, de har en dreng. Men de har kun en tøs. Det lykkes pigen at lokke Vitello inden for, og pludselig er de kærester.

Sammenhæng:
Vitello ( 8 )


Pædagogiske noter:

Mette Bech
Vitello får en klam kæreste handler om Vitello og og hans møde med pigen Kamma, der flytter ind på vejen. Selvom Vitello ikke leger med piger, får han alligevel eftermiddagen til at gå hjemme hos Kamma, med leg og småkager. Besøget ender dog meget uventet med, at Kamma giver ham et kys og de bliver kærester.
Da bogen er indtalt og den også findes som tegnefilm er den meget velegnet til at bruge i forhold til at undersøge hvordan forskellige modaliteter fortæller historien. Eleverne skal derfor arbejde med bogen/filmen flere gange med fokus på henholdsvis billedside, lydside og tekst.
Vejledningen giver et overblik over hvordan der kan arbejdes med e-bog og film, samt det pædagogiske overlay til e-bogen, som anvendes i forhold til teksten.

  • CFU Danmark
    Dansk: 1., 2. kl.
    Dansk: 1., 2. kl.


Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
0. til 3. klasse.

Udgiver: Gyldendal
Udgivelsesår: 2013
CFU ID nr.: CFUEBOG1100759
ISBN: 9788702131093
DK5:
Bidragsyder: Kim Fupz Aakeson
Nicolas Bro
Niels Bo Bojesen
Pædagogisk note: Mette Bech
Pædagogisk overlay: Mette Bech
Pædagogisk vejledning: Mette Bech

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...