Findes ikke i udlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  e-bog  Tegneserie 
Huskeseddel:
Alkohol
Diego & Dolly

Indholdsbeskrivelse:
Tegneserie - graphic novel. Den ensomme Diego er besat af filmstjernen Dolly og følger hende på afstand. Stille og roligt bliver hans besættelse dødsensfarlig.


Pædagogiske noter:

Finn Bangsgaard
FFM: Fortolkningskompetencen, en multimodal og æstetisk tekst.
Illustrationsstilen er en slags crime noir.
Ekspressive sorte illustrationer med enkelte røde markørislæt, hvor den røde farves farvesymbolik træder tydeligt frem i forhold til den narrative fortælling og fortællingens særlige afart inden for temaet 'kærlighed'.
Mobning, ensomhed, besættelse og stalking flettes sammen i en urovækkende. grusom og tankevækkende cocktail.
Hovedpersonens vej mod katastrofen oprulles i en skildring, der veksler mellem jegets fantasiverden og jegets realverden. Det sker i et fint samspil mellem tekst og illustrationer, hvor det kontrapunktiske princip er fremherskende.
Det interessante fortælle- og kompositionsforhold er med hovedpersonen Diego som konsekvent synvinkelbærer i teksten. 'Den utroværdige jeg-fortæller' er i spil.
Overraskende slutning.
Bemærk linket nedenfor til Jesper Wung-Sungs egen hjemmeside, hvor der ligger undervisningsmateriale til frit download. Samtidig er opgaverne et kig ind i forfatterens værksted. Analyseopgaverne munder ud i fremstillingsopgaver.

Fysisk beskrivelse:
  • 61 sider

Sprog:
  • Dansk

Udgiver: Høst
Udgivelsesår: 2018
CFU ID nr.: CFUEBOG1101870
ISBN: 9788763861274
DK5:

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...