Forside
Dokumenter
Avisomtale
ElevIntra
ForældreIntra
Elevrådet
Fotoalbum
Forældre på hval
Skolens 50 års jubilæum
Kontakt
Ledige stillinger
Links
Personale
PersonaleIntra
SFO
Skolebestyrelsen
Støtteforening
Skolemad
Skolenyhedsbrev
Skolen i tal
Skole info
Udvalg

Velkommen


Skolens nye hjemmeside

Du er velkomme til at besøge skolens nye hjemmeside på nedstående www- adresse. Vores nuværende adresse vil indenfor ganske kort tid, sende vores besøgende videre til skolens nye "Skoleport"

http://www.vester-hornum-skole.skoleintra.dk/Infoweb/Designskabelon8/Rammeside.asp?Action=&Side=&Klasse=&Id=&Startside=&ForumID=   Pebernøddebingo med 0.-3. klasse.

Traditionen tro har eleverne fra 0.-3. klasse deltaget i pebernødde-bingo. Der blev spillet på tværs af klasserne, så de ældste elever kunne hjælpe de yngre med at råbe tal op og lægge pebernødder på pladen. Som afslutning på spillet, guffede alle pebernødderne i sig..... uhmmm....... 

Fredag d. 18. nov. blev der holdt indvielsesfest af den nye multibane ved Vester Hornum skole. Der var indbudt sponsorer, samarbejdspartnere, politikere og elever og personale på skolen. Multibanen har kostet kr. 230.000 kr. og det havde ikke været muligt at gennemføre projektet, hvis ikke der havde været velvilje mange steder fra. Kommunen har med kvalitetsfondsmidler givet 112.000 kr. til projektet, Sparekassen Farsø har givet 40.000 kr., Sparekassen Himmerland har givet 10.000 og endelig har skolens elever gennem et løbe- og cykelsponsorløb tjent ca. 28.000 kr.. I forbindelse med skolens 50 års jubilæum sidste år havde skolen et overskud, som er blevet brugt til at dække de resterende udgifter, så det har været muligt at etablere banen uden at projektet har belastet skolens økonomi.Borgerforeningen og idrætsforeningen har også været med i projektet og været med til at søge Sparekassen Farsø om tilskud til banen. Desuden har Borgerforeningen givet 2 bord- og bænkesæt til at stå ved siden af banen, så der er mulighed for at hvile benene for de aktive brugere af banen og tilskuerne kan også sidde behageligt.

Det var en festlig indvielse, hvor elevrådet havde arrangeret en fodbold-show-kamp med udvalgte elever, og sport- og bevægelses-valgholdet spillede opvisningshockey.

Skolen hædrede også klasser og elever, som havde gjort en særlig stor indsats med at skaffe sponsorpenge i forbindelse med et løbe- og cykelsponsor der blev afholdt til skolernes motionsdag. Som den mest aktive klasse, fik 4. klasse førstepræmien, da de havde løbet og cyklet 5298 kr. ind og andenpladsen gik til børnehaveklassen som kom op på 4233 kr.

Amanda Rubæk fra 2. klasse blev hædret for at have tegnet imponerende 13 stk. sponsorkontrakter og Lasse Sams Troelsen fra 4. kl. fik hæder for at være den elev, der personligt løb flest penge ind nemlig 2460 kr.

Som afslutning på arrangementet var skolen vært ved pølsehorn og juice til alle skolens elever.

Nu hvor banen er etableret er håbet, at både børn og voksne i Vester Hornum og omegn får stor glæde af den både i og efter skoletid og at banen kan blive et aktiv for alle og måske også et nyt samlingspunkt. 


 • Indvielse af multibane

 • Husk reflekser eller gule veste i den mørke tid

  Det er nu den mørke tid, og eleverne kan være meget svære at få øje på for billisterne om morgen. Derfor opfordrer vi alle til at have deres udleverede reflekser på eller en gul refleksvest.

  Busbørnene der står og venter udenfor byen er de mest udsatte, så her er det meget vigtigt.


  Vesthimmerlands kommunale Ungdomsskole

  Alle elever og forældre der kan have interesse i at se, hvad Vesthimmerlands Kommunale Ungdomsskole kan tilbyde, opfordres til at gå ind på deres hjemmeside www.ungivhk.dk

  Der kan også mailes til Ungdomsskolen på ungdomsskolen@vesthimmerland.dk  Siden er oprettet d. 12-11-2008 07:35:13 af Webmaster S.
  Siden er sidst redigeret d. 18-01-2012 19:50:52 af Webmaster S.  3 9 4 5 8

      
  Aktiviteter på Skolen
   
   

   

     Nyheder fra Folkeskolen.dk
  Dette ikon signalerer, at der findes RSS-indhold på websiden. Ved at klikke her får du xml-filen med RSS-indhold.


   

   

   

   

      
  Nordjyske nyheder