Findes ikke i udlånsafdelingenInformationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplarFindes ikke som pædagogisksamlingseksemplar  papirbog 
Huskeseddel:
Billedbøger dan/bill




Madkundskab

Indholdsbeskrivelse:
Inspirations-, lære- og opslagsbog med grundlæggende teori og praksis i faget madkundskab.

Indeholder:
  • Faget madkundskab (Etik
  • Æstetik
  • Sundhedsbegreber)
  • Sundhed (Kost
  • Ernæring
  • Hygiejne)
  • Fødevarer (Fødevarer
  • Varedeklarationer, mærkninger og industrimad
  • Ressourcer og miljø
  • Samfund
  • (Fødevare)forbrug)
  • Madlavning (Grundmetoder
  • Fødevarers madfunktionelle egenskaber
  • smag og opfindsomhed)
  • Madkultur (Kulturbegreber og madkultur
  • Måltider
  • Madkulturhistorie
  • Madkulturgeografi)
  • Organisering og årsplaner (Rammer og forudsætninger
  • Læring, undervisning og tilrettelægning
  • Målsætning, indhold og evaluering
  • Årsplan, 1. undervisningsår
  • Årsplan, 2. undervisningsår)
  • Undervisningsforløb første år (Fødevarer og ernæring
  • Fødevarer og madfunktionelle egenskaber
  • Fødevarer og ernæring i kulturelt perspektiv
  • Hygiejne
  • Håndværk og grundteknikker
  • forbrug - et kritisk madvalg)
  • Undervisningens andet år (Historie
  • Verdenskøkkener
  • Sundhed
  • Måltider)

Fysisk beskrivelse:
  • 403 sider

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
U

Antal i afdelinger:
  • 2 stk. i Herning
  • 3 stk. i Aarhus
Placering i afdelinger: Skip Navigation Links.
Informationssamlingen
Herning
Praktisk musiske fag
Madkundskab
Grundskolen
Grundbøger (F.34.a)
Madkundskab
Aarhus
Praktisk musiske fag
Madkundskab
Grundskolen
Grundbøger (F.34.a)
Madkundskab

Udgiver: Akademisk Forlag
Udgivelsesår: 2014
Faust nr.: 5 125 469 4
ISBN: 9788711345634
DK5:
FUI:
Expand FUIFUI
Forfatter: Annelise Terndrup Pedersen
Helle Brønnum Carlsen
Illustrator: Andreas Erstling
Mine Neumann





Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...