Engelsk
Genrer
Rim, remser, rap
Engelsk
Genrer
Skønlitteratur, herunder billedbog
Engelsk
Kultur og samfund
Interkulturel kontakt
Engelsk
Skriftlig kommunikation
Læsning
Engelsk
Skriftlig kommunikation
Sprogligt fokus
Ordforråd
Engelsk
Temaer
Animals

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  1. til 4. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
9. klasse besættelsen
Frogs Sit on Logs - rim & tidlig læsning

Indholdsbeskrivelse:
Dette materialesæt er opstået omkring og inspireret af billedbogen, Oi Frog!, der handler om en frø, der bliver belært om, hvad dyr rimer og sidder på. Sættet består af bøger, spil samt konkrete og interaktive materialer.


Pædagogiske noter:

Lise Fenger Poulsen
Dette materialesæt er bygget op omkring den humoristisk børnebog, Oi Frog! Bogen har vundet adskillige priser, ikke mindst for sin brug af humor og rim. Begge dele appellerer til børn i indskolingen , og det er en fantastisk historie at bruge til højtlæsning, dialoglæsning og læseteater - ved særlige lejligheder eller blot på klassen. De mange dyr og rim i bogen lægger op til at arbejde med ordforråd omkring dyr og sproglig opmærksomhed, der bruger rim som afsæt til arbejdet med tidlig læsning af ord og enkle sætninger.
Materialesættet rummer desuden en række spil samt konkrete og interaktive materialer, der stimulerer den sproglige opmærksomhed og tidlige læsning. Samlet set danner det rammen om en legende og eksperimenterende tilgang til den første læsning, stavning og skrivning i den daglige undervisning eller i forbindelse med en værkstedsrække.
Kig under supplerende materialer, hvor der findes traditionelle flashcards til bogen og en masse ideer til, hvordan man kan arbejde med materialesættet.
Nederst kan man lytte til en højtlæsning af Oi Frog, få ét kig ind i Ozzie and Mack,sværeste niveau og se, hvordan de interaktive flashcard fungerer. De små læsecomputer er færdigprogrammede og klar til brug!

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Sprog:
  • Engelsk

Klassetrin:
1. til 4. klasse.

Anvendelsesklausul:
  • Udlånsmaterialer
    • Der kan bookes ubegrænset mange eksemplarer af materialet.
    • Materialet kan lånes i 20 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
  • 3 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: CFU
Udgivelsesår: 2018
Faust nr.: 9 002 832 8
DK5:
Pædagogisk note: Lise Fenger PoulsenVent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik