Engelsk
Genrer
Fantasy
Engelsk
Genrer
Skønlitteratur, herunder billedbog
Engelsk
Temaer
Fantasy
Engelsk
Temaer
Growing up
Engelsk
Temaer
Health issues
Engelsk
Temaer
Relationships

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  CD 
Huskeseddel:
Emma
A Monster Calls

Indholdsbeskrivelse:
Historien handler om Conor O'Malley, en 13-årig dreng, der igen og igen får besøg af et monster, mens hans mor er ved at dø af kræft. Det urtidsagtige monster kommer ikke for at skræmme ham, men det vil havde noget af det mest skræmmende af alt, nemlig sandheden...


Pædagogiske noter:

Lise Fenger Poulsen
Dette er lydbogen til den autentiske roman af samme navn. Bogen har helt usædvanligt modtaget priser for både tekst og billeder. Ideen til historien fik Patrick Ness af en anden kendt forfatter, Siobhan Dowd, som døde af brystkræft i en tidlig alder.
Det er en mørk og grum historie, der samtidigt er både sjov og livsbekræftende. Romanen henter virkemidler fra både gyser- og horrorgenren og behandler temaer, som er svære både teenagere og voksne: sorg, skyld og angst for at miste. Jim Kays illustrationer understøtter tema, stemning og genre og giver historien en udvidet dimension. Det er en bog med mange lag, men hvor de vigtige ting kan forstås af elever i 6./7. såvel som i 10. Klasse.
De ældre elever kan lave debatter om svære dilemmaer, arbejde med genrekendetegn til fantasy og horror, jagte billedsprog og skygge personerne i fortællingen. Yngre elever kan skrive short stories til billeder, fx med Storybird eller Book Creator, researche legender og gotiske monstre og legender i film og bøger.
Begge målgrupper kan desuden lave deres egen booktrailer med udgangspunkt i nedenstående eksempel fra Candlewick Press. Find flere ideer til at arbejde med bogen under supplerende materialer forneden på siden. Filmen kan streames fra mitCFU.

Fysisk beskrivelse:
  • 1 cd, 239 min

Sprog:
  • Engelsk

Anvendelsesklausul:
  • Udlånsmaterialer
    • Der kan bookes ubegrænset mange eksemplarer af materialet.
    • Materialet kan lånes i 20 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
  • 3 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Candlewick on BrillianceAudio
Faust nr.: 9 002 834 5
ISBN: 9781531824136
DK5:
Pædagogisk note: Lise Fenger Poulsen

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik