Engelsk
Genrer
Faglitteratur
Engelsk
Skriftlig kommunikation
Læsning
Fagtekster
Engelsk
Temaer
Animals
Engelsk
Temaer
Education
Engelsk
Temaer
Environment
Engelsk
Temaer
Hobbies
Engelsk
Temaer
Nature

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  4. til 6. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
9. klasse besættelsen
Oxford Read and Discover
Read and Discover

Indholdsbeskrivelse:
Kassen indeholder bøger til faglig læsning i tematisk sammenhæng med skønlitteratur.

Sammenhæng:
Read and Imagine


Pædagogiske noter:

Lise Fenger Poulsen
Dette materialesæt består af udvalgte bøger fra serien, Read and Discover, opgavebøger samt lyd til alle bøger. Denne samling af små fagbøger matcher temamæssigt to og to med den skønlitterære serie, Read and Imagine, men de to serier kan også fint læses og arbejdes med hver for sig. Med bøgerne beskæftiger læseren sig ikke kun med læseforståelse i traditionel forstand. Eleverne arbejder tematisk med emner fra biologi, geografi, historie og andre fag, hvor deres indgang til temaet er en skønlitterær historie. Opgaver og forløb drejer sig om at forholde sig på til emneinformation, tage noter og forholde sig kritisk til forskellige undertemaer og problemstillinger, skriftligt såvel som mundtligt. De faglige bøger er velegnede som udgangspunkt til at lave mindre mundtlige oplæg og projekter på klassen.
Opgaverne til begge serier er af både sproglig og tekstmæssig karakter. Desuden findes i bøgerne billedordbøger og ordforklaringer.
Hver elev kan arbejde på sit eget niveau, gerne med en makker eller i mindre grupper. Med dette materialesæt er elevdifferentiering en enkel sag. Elever med læsevanskeligheder kan bruge lyd til at understøtte læsningen.
Følg links til facitlister og en enkel lærervejledning længere nede på siden. Materialet kan downloades gratis fra materiales hjemmeside.

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Sprog:
  • Engelsk

Klassetrin:
4. til 6. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 2 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: CFU
Udgivelsesår: 2018
Faust nr.: 9 002 836 3
DK5:
Pædagogisk note: Lise Fenger Poulsen

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik