×

Driftsinformation:

Der er i øjeblikket problemer med UNILogin. Dette medfører at det ikke er muligt at logge ind på mitCFU.DK med UNILogin. Vi beklager eventuelle gener, det må medføre.
Dansk
Fortolkning
Æstetiske tekster/Litteratur
Eventyr
Dansk
Kommunikation
Mundtlighed
Fortælling
Dansk
Kommunikation
Mundtlighed
Fremlæggelse
Dansk som andetsprog
Basis/Supplerende
Tale
Fremstilling

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 2. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
Strålings indflydelse
Eventyrtæppe
det fortællende tæppe

Indholdsbeskrivelse:
Tæppet er fyldt med figurer i fantasifulde landskaber. Brug det i arbejdet med fortællingen eller eventyret. Med tablet, iPad eller android kan eleverne lytte til tæppets "måske-historier", der dukker frem fra tæppets motiver. Historierne er uafsluttede og lægger op til, at eleverne digter videre på dem.Pædagogiske noter:

Mette Bech
Det fine tæppe lægger op til, at der skal skabes gode fortællinger i klasserummet. De mange figurer appellerer til fantasien. Med app´en BookCreator eller fx PuppetPalls kan eleverne skabe deres egne små multimodale eventyr. Billederne på tæppet kan blive levende via iPad og lægger op til, at der skal fortælles. Ved at bruge app´en Aurasma´s viewer får man adgang til tæppets "Måske-historier". Det betyder, at nogle af figurerne på tæppet aktiverer en historie, som klassen kan lytte til i fællesskab eller i små grupper. Samtidig skaber tæppet også en helt fysik ramme for historiefortællingen og byder eleverne ind til et fortællerum, hvor fantasien skal i spil.

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
0. til 2. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 6 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Forlaget TipTapTudse
Udgivelsesår: 2014
Faust nr.: 9 987 218 6
DK5:
Pædagogisk note: Mette Bech

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik