×

Driftsinformation:

Der er i øjeblikket problemer med UNILogin. Dette medfører at det ikke er muligt at logge ind på mitCFU.DK med UNILogin. Vi beklager eventuelle gener, det må medføre.
Dansk
Fremstilling
Kompetencer
Korrektur/retskrivning
Dansk
Læsning
Kompetencer
Afkodning
Dansk som andetsprog
Basis/Supplerende
Læsning
Afkodning
Dansk som andetsprog
Basis/Supplerende
Læsning
Strategier

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 1. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
Strålings indflydelse
Alfabet-banko


Pædagogiske noter:

Mette Bech
Alfabetspillet giver mulighed for, at eleverne kan få rørt kroppen mens de arbejder med bogstaver og deres lyde. Spillene består af plader og brikker lavet i kraftig, robust plastmateriale, der kan holde til lidt af hvert - spillene må dog kun bruges indendørs.
Alfabet-banko spilles på samme måde som et tal-banko blot med den forskel, at man individuelt kan vælge mellem enten de store eller de små bogstaver. (Undervisningsdifferentiering.) Opråber rækker et bogstav i vejret og - opråber, en elev, eller hele klassen - siger bogstavet. De elever, der har det nævnte bogstav på deres plade, lægger en brik på bogstavet. Når man er færdig med hele pladen, råber man "banko." Spillet fortsætter, til alle spillere er færdige. Med spillene følger udførlige spilinstruktioner med flere varianter.

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
0. til 1. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 6 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Forlaget TipTapTudse
Udgivelsesår: 2014
Faust nr.: 9 987 218 7
DK5:
Pædagogisk note: Mette Bech

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik