×

Driftsinformation:

Der er i øjeblikket problemer med UNILogin. Dette medfører at det ikke er muligt at logge ind på mitCFU.DK med UNILogin. Vi beklager eventuelle gener, det må medføre.
Dansk
Fremstilling
Kompetencer
Korrektur/retskrivning
Dansk
Læsning
Kompetencer
Afkodning

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 2. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
Strålings indflydelse
120 ords tæppet
På sporet af ordet

Indeholder:
  • 1 tæppe (140x390 cm)
  • 1 bog: Vejledning til 120 ords tæppet


Pædagogiske noter:

Mette Bech
De forskellige læringstæpper, der kan lånes på CFU kan understøtte træning af forskellige færdigheder hos eleverne. Ved at aktivere kroppen og bruge tæpperne alene, i makkerpar eller mindre grupper, får eleverne mulighed for at bevæge sig i undervisningen. Tæpperne skaber mulighed for, at læreren kan lave opgaver/små forløb som ellers ville have foregået i bøgerne til opgaver, hvor eleverne samarbejder og udfolder sig fysisk. Derfor vil det ofte være en fordel at sammentænke opgaver fra andre læremidler med anvendelse af tæpperne og hele tiden være opmærksom på, hvad eleverne skal lære, ved at lave aktiviteter, hvor tæpperne tænkes ind i stedet. Hvert tæppe har sit potentiale i en læringssammenhæng. Med dette tæppe er det automatisering af de 120 mest brugte ord og indlæring af dem som ordbilleder, som er vigtigt i forhold til at få en succesoplevelse med læsning.
Tæppet kan bl.a. bruges til forskellige spil, og der medfølger en lille bog med forslag. En vejledning i brugen af "sækkekort" kan downloades gratis via internettet - de følger ikke med dette sæt.

Supplerende materialer:

Fysisk beskrivelse:
  • Emnesæt

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
0. til 2. klasse.
SU

Antal i afdelinger:
  • 4 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Special-pædagogisk forlag
Udgivelsesår: 2015
Faust nr.: 9 987 220 5
DK5:
Pædagogisk note: Mette Bech

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik