×

Driftsinformation:

Der er i øjeblikket problemer med UNILogin. Dette medfører at det ikke er muligt at logge ind på mitCFU.DK med UNILogin. Vi beklager eventuelle gener, det må medføre.
Dansk
Kommunikation
Mundtlighed
Fremlæggelse
Dansk som andetsprog
Basis/Supplerende
Tale
Fremstilling
Fransk
Fagets didaktik
IT i fagene
Tysk
Fagets didaktik
IT i fagene

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 9. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
Strålings indflydelse
Lego Education
Lego StoryStarter

Indholdsbeskrivelse:
Med Legoklodserne og det tilhørende software bygger eleverne deres historier og/eller fortolkninger feks. med udgangspunkt i en læst bog, eller klassens aktuelle emne. Herefter kan de feks. bruge StoryVisualizer-softwaren til at skrive deres historie i forskellige visuelle stilarter og importere billeder fra de scener, de har skabt.Pædagogiske noter:

Mette Bech
Et innovativt læremiddel velegnet til kreativ skrivning i hhv. dansk, engelsk, tysk, fransk og dansk som andetsprog. Eleverne kan bygge fortællinger af de mange forskelligartede klodser, som er i sættet. Det er en fordel at arbejde med fortællingens struktur, sætningsstartere og sproglige lister, for at stilladsere eleverne i at producere multimodale fortællinger med udgangspunkt i deres opbyggede scenarier. Mulighederne for variation er utallige både før bygge processen, under bygge processen og i det sproglige arbejde omkring LEGO-arbejdet, som lægger op til, at eleverne skaber multimodale produkter.
Softwaren samarbejder med CD-ord. Som en del af arbejdet med Lego StoryStarter kan det anbefales at lade eleverne sortere klodserne på deres rette plads. Klistermærker i bunden letter opgaven.

  • CFU Danmark
    Artikel bragt i Sproglæreren 2/2017: Ordforråd med klodser
    Artikel bragt i Sproglæreren 2/2017: Ordforråd med klodser
    Pædagogisk vejledning

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Klassetrin:
0. til 9. klasse.
DA

Anvendelsesklausul:
OBS! Licensen SKAL afinstalleres efter brug

Antal i afdelinger:
  • 11 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Faust nr.: 9 987 228 9
DK5:
Pædagogisk note: Mette Bech

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik