×

Driftsinformation:

Der er i øjeblikket problemer med UNILogin. Dette medfører at det ikke er muligt at logge ind på mitCFU.DK med UNILogin. Vi beklager eventuelle gener, det må medføre.
Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedbog
Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedfortælling

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  7. til 9. klasse Billedbog  Materialesæt 
Huskeseddel:
Strålings indflydelse
Billedfortællinger til de store. 7.-9. klasse

Indholdsbeskrivelse:
Kassen indeholder 30 billedbøger fordelt på tre titler: Rævefælden af Lilja Scherfig og Otto Dickmeiss. Pigen i rødt af Roberto Innocenti. Tavs af Camilla Hübbe. Derudover indeholder kassen 2 eksemplarer af materialet Billedfortællinger til overbygningen, som vil kunne bruges som inspirationsmateriale til læreren.


Pædagogiske noter:
Billedfortællinger byder sig til som interessante multimodale tekster også for de unge og voksne læsere. Kassen kan bruges til udskolingen og er oplagt til en fordybelse i fortællingernes tekstspor, billedspor samt modaliteternes indbyrdes forhold. Der kan eventuelt hentes inspiration til arbejdet med billedfortællingerne i bogen 'Rundt om billedfortællinger til overbygningen', som medfølger i to eksemplarer.

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
7. til 9. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 4 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgivelsesår: 2016
Faust nr.: 9 987 237 2
DK5:

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik