<b>U</b>dlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplarFindes ikke som pædagogisksamlingseksemplar  1. til 10. klasse e-bog 
Huskeseddel:
Strålings indflydelse
De innovative bud
inspiration til innovativ og entreprenant undervisning i folkeskolen


Pædagogiske noter:

Rune Overvad Skibelund Schou
Denne e-bog er resultatet af blandt andet 75 folkeskolelæreres arbejde med at afprøve innovative og entreprenante undervisningsformer i deres undervisning. Så titlen "De innovative bud" skal vitterligt ses som bud på tværfaglige og fagfaglige undervisningsforløb og dermed modige forsøg på at afprøve innovation og entreprenørskab i undervisningen. Undervisningsforløbene er lavet i bedste innovationsstil som "quick-and-dirty" prototyper; altså nogle forsøg, eksperimenter, refleksioner og tiltag, som løbende er blevet forfinet og justeret, og hvor mange stadig fremstår som små uslebne diamanter. Dette bevirker så også, at e-bogen derfor også vil under konstant udvikling - en betaversion af et inspirationskatalog til innovativ og entreprenant undervisning.
Målgruppen for e-bogen er undervisere i grundskolen i både indskoling, mellemtrin og udskoling.
For at læse bogen er det nødvendigt at installere en e-bogslæser som fx: iBooks til Mac-enheder, Readium i Google Crome, EpubReader i Firefox med flere.

Supplerende materialer:

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
1. til 10. klasse.
U

Antal i afdelinger:
  • 1 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: VIA Center for Undervisningsmidler
Udgivelsesår: 2014
Faust nr.: 9 987 268 0
DK5:

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik