<b>U</b>dlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplarFindes ikke som pædagogisksamlingseksemplar  3. til 6. klasse Materialesæt 
Huskeseddel:
Billedbøger dan/bill
Bibliotekskundskab

Indholdsbeskrivelse:
Sættet består af 10 beacons, og der er vedhæftet en fil med en kort vejledning til placering af disse på Skolens Pædagogiske Læringscenter. Skolen eller eleverne skal bruge egne tablets eller mobiltelefoner med mindst Bluetooth 4. Vær opmærksom på, at app'en kun fungerer på iPad3 eller nyere.

Indeholder:
  • 10 Beacons


Pædagogiske noter:

Helle Rahbek
Beacons er en lille Bluetooth sender, der kan placeres rundt omkring. Når man nærmer sig en beacon sendes et signal til mobiltelefonen eller tablet, der gør opmærksom på at her sker der noget.
Fortællingen Bogen handler om Olivia og Rune, der må tilbringe en lørdag formiddag på PLC med at gøre rent, da de er kommet til at ødelægge 1.klasses ler udstilling.
Vi følger nu børnene gennem 10 kapitler rundt på PLC. Kort fortalt finder Rune en bog, der drager dem ind i forskellige eventyr og historier. De møder både løver, Antboy, Orla Frøsnapper og mange andre. De enkelte beacons bliver kun aktiveret i den rækkefølge, vi har bestemt. Før hvert kapitel får eleverne et hint på deres mobil eller tablet om, hvor de skal finde næste kapitel.
Der er udviklet en app Bogen - en lørdag på PLC, til henholdsvis Android og IOS. Begge er gratis at downloade. Link til download findes under supplerende materialer, ligesom det er vedlagt materialet.
Materialet er udviklet i forbindelse med et projekt som Højgårdskolen i samarbejde med VIA CFU har fået tildelt midler til af Kulturstyrelsens udviklingspulje for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre.

Fysisk beskrivelse:
  • 1 kasse

Klassetrin:
3. til 6. klasse.

Antal i afdelinger:
  • 8 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Emplate, SOTA
Udgivelsesår: 2015
Faust nr.: 9 987 287 7
DK5:Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...