Fysik/kemi
Produktion og teknologi
Elektronisk og digital styring (bl.a. robotter)

<b>U</b>dlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplarFindes ikke som pædagogisksamlingseksemplar  Materialesæt 
Huskeseddel:
9.kl.
Easi-Scope Wireless, Materialesæt
wireless, child friendly microscope


Pædagogiske noter:

Mette Lynnerup
Easi Scope er et digitalt mikroskop, som i design og styring henvender sig til børn helt fra de yngste klasser. Det er robust i brug og nemt at betjene for eleverne. Der drejes let på toppen af mikroskopet for at fokusere og med et enkelt tryk på en knap tages et billede eller startes en optagelse, som efterfølgende er lige til at tage med videre ind i klasseværelset.
Mikroskopet fungerer trådløst på tværs af PC, iPad og Android og forstørrer objektet op til 43 gange.
Easi Scope er et let tilgængeligt digitalt redskab, der er anvendeligt i mange forskellige fagsammenhænge ikke blot i de naturvidenskabelige fag, men også i de praktisk/musiske og kreative fag. Med mikroskopet i undervisningen kan læreren sætte fokus på nysgerrig og legende læring. Eleverne anvender forskellige fagfaglige og digitale kompetencer blandt andet som kritiske undersøgere og målrettede og kreative producenter.
Easi Scope falder let ind i undervisningen i natur og teknologi, men giver også helt nye muligheder for kreativt billedarbejde i billedkunstundervisningen.

Fysisk beskrivelse:
  • 1 Kasse

Antal i afdelinger:
  • 9 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
Udgiver: Hippomini
Udgivelsesår: 2016
Faust nr.: 9 987 294 2
DK5:
FUI:
Expand FUIFUI
Pædagogisk vejledning: HollesenVent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik