Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedbog
Dansk
Temaer
Ensomhed

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 3. klasse Billedbog  e-bog 
Huskeseddel:
9. klasse besættelsen
Opfindelser, strikkede huer og en dum kat

Indholdsbeskrivelse:
Billedbog. Mus er ensom, han bliver drillet, og en dag er han ved at blive ædt af en dum kat. Så møder han Mis, og det er begyndelsen på et fantastisk venskab.

Andre formater:
Denne ebog findes også som bog


Pædagogiske noter:

Mette Bech
Rasmus Bregnhøj er med sin første længere billedbog søgt tilbage til den klassiske form og historiefortælling, hvor børnebøger er for børn og historien universel. Bogen om Mus og Mis og deres venskab rummer mange muligheder for at arbejde med temaet venskab og hjælpsomhed. Teksten rammer plet i forhold til målgruppen og den overdådige billedside giver eleverne lyst til at gå på jagt i de mange figurer, som findes i bogen.
Der er til bogen lavet en vejledning, der giver et overblik over det pædagogiske overlay. Overlayet sætter fokus på bogens billedside. På hvert opslag er der udvalgt et billedudsnit, som kan hjælpe eleverne med at få øje på, at tegninger kan indeholde spor, der udvider deres læsning og giver dem mulighed for at gætte mere kvalificeret på handlingen i en bog.
Styrken ved bogen er dens tilgang til opfindelser og den vil med garanti pirre elevernes fantasi og lyst til selv at lave opfindelser.

  • CFU Danmark
    Dansk: 0., 1., 2., 3. kl.
    Dansk: 0., 1., 2., 3. kl.


Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
0. til 3. klasse.

Antal i afdelinger:
  • Ubegrænset antal
Udgiver: Lindhardt og Ringhof Forlag A/S
Udgivelsesår: 2016
CFU ID nr.: CFUEBOG1108263
ISBN: 9788711489574
DK5:
Pædagogisk note: Mette Bech
Pædagogisk overlay: Mette Bech
Pædagogisk vejledning: Mette Bech

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik