Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedbog

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 2. klasse Billedbog  e-bog  Lydbog 
Huskeseddel:
9. klasse besættelsen
Vitello
Vitello redder verden

Indholdsbeskrivelse:
Billedbog. Vitellos mor siger at verden er ved at gå under. Det vil Vitello gøre noget ved, for "nogen skal gøre det", som han siger til Max, Hasse og møgungen William, der også har hørt noget om "det der klima". Og så går de ellers i gang.


Pædagogiske noter:

Trine Ferdinand
Vitello og hans venner lægger hårdt ud med at ville stoppe klimaforandringer og fattigdom. De bygger vejspærringer og forsøger at hjælpe en hjemløs. Men det er alligevel ikke så let at redde hele verden.
Da de sjosker slukørede hjemad, kommer de forbi et træ, som en kat har forvildet sig for højt op i, og drengene sætter en redningsaktion i gang. Så har de i hvert fald fået taget hul på den store mission!
Bogen kan bruges til at tale med eleverne om de store problemer, som de sikkert har hørt, verden står overfor. Kender de også til følelsen af at ville redde verden? Og hvad kan man egentlig som barn gøre?
Den kan læses sammen med bogen En som Hedvig, som har lidt samme problematik, men som giver barnet mere håb og handlekompetence.

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
0. til 2. klasse.

Antal i afdelinger:
  • Ubegrænset antal
Udgiver: Gyldendal
Udgivelsesår: 2017
CFU ID nr.: CFUEBOG1108761
ISBN: 9788702245318
DK5:
Bidragsyder: Kim Fupz Aakeson
Niels Bo Bojesen
Pædagogisk note: Trine Ferdinand

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik