Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedbog

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 2. klasse Billedbog  e-bog 
Huskeseddel:
9. klasse besættelsen
Bennys badekar

Indholdsbeskrivelse:
Benny har fanget en haletudse og putter den ned i sit badekar. Iført sit frømandsudstyr springer han selv i badekarret, bliver lige så lille som haletudsen og oplever sammen med den en utrolig undersøisk fantasiverden.


Pædagogiske noter:

Marie Elmegaard Pedersen
"Bim Bam Busse, jeg er en haletudse" starter historien om Benny, der svømmer ned på bunden af sit badekar og ind i en magisk verden fyldt med søheste, blæksprutter, sørøverskelettet og smukke havfruer. Det er muligt at downloade billedebogen som E-bog og her benytter sig af et overlay. Opgaverne i overlayet har det formål, at styrke eleverne skriftsproglige udvikling i forhold til at stilladsere læsning og skrivning sideløbende samt lade litteraturlæsning og -fortolkning samspille med forskellige grammatiske opgaver vedrørende sammensatte ord. Undervejs i læsningen af "Bennys Badekar" skal eleverne arbejde med tre forskellige måder at fremstille på; et vendespil, et håndskrevet tekststykke og en foldebog.


Fysisk beskrivelse:
  • 24 sider

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
0. til 2. klasse.

Antal i afdelinger:
  • Ubegrænset antal
Udgiver: Gyldendal
Udgivelsesår: 2018
CFU ID nr.: CFUEBOG1108854
ISBN: 9788702231427
DK5:
Pædagogisk note: Marie Elmegaard Pedersen
Pædagogisk overlay: Marie Elmegaard Pedersen

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik