Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedbog
Dansk
Temaer
Relationer - venner og familie

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 1. klasse Billedbog  e-bog 
Huskeseddel:
9. klasse besættelsen
Alfons og Mille

Indholdsbeskrivelse:
Billedbog. Alfons Åberg, der nu er 7 år, bliver drillet fordi han leger med piger. Men det tager han sig ikke af, for Mille er Viktors kusine og Alfons' bedste legekammerat.


Pædagogiske noter:

Mette Bech
I den pædagogiske vejledning gives et overblik over, hvordan der kan arbejdes med det pædagogiske overlay til e-bogen "Alfons og Mille". Overlayet indeholder forskellige ressourcer til at arbejde med bogens handling og tema. Der lægges spor i fortællinger, som eleverne skal træne sig i at få øje på (læse mellem linjerne). I overlayet kommer eleverne til at gå helt tæt på sproget. Denne sprognære tilgang bruges som et værktøj til at åbne teksten, så eleverne kan få øje på forskellen, på den måde drengene omtaler pigerne, og den måde Alfons omtaler Mille. Overlayet lægger også op til, at eleverne skal forholde sig til spørgsmålet: Kan drenge lege med piger? Herved får de gjort sig nogle erfaringer med at litteraturen kan bruges til at spejle og udvikle egne erfaringer.

  • CFU Danmark
    Dansk: 0., 1. kl.
    Dansk: 0., 1. kl.


Sprog:
  • Dansk
  • Svensk (orginal)

Klassetrin:
0. til 1. klasse.

Antal i afdelinger:
  • Ubegrænset antal
Udgiver: Gyldendal
Udgivelsesår: 2017
CFU ID nr.: CFUEBOG1108856
ISBN: 9788702243536
DK5:
Bidragsyder: Gunilla Bergström
Jonatan Spang
Pædagogisk note: Mette Bech
Pædagogisk overlay: Mette Bech
Pædagogisk vejledning: Mette Bech

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik