Dansk
Fortolkning
Andre æstetiske tekster/multimodale
Billedbog
Dansk
Temaer
Relationer - venner og familie

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  0. til 1. klasse Billedbog  e-bog 
Huskeseddel:
9. klasse besættelsen
Træhulen

Indholdsbeskrivelse:
Billedbog. To brødre leger en sommer i en træhule, som far har hjulpet dem med at bygge. Men den følgende sommer er storebror blevet for stor til at lege med lillebror i hulen. Lige indtil den aften, strømmen går.

Andre formater:
Denne ebog findes også som bog


Pædagogiske noter:

Louise Skovbjerg
En prisbelønnet bog, der tager en ret ubeskrevet problematik i billedbogs-genren op. Man behøver ikke være en særlig erfaren litteraturfortolker, for at kunne læse mellem linjerne, hvad det er for følelser fortællingens hovedperson gennemlever. Mange i en klasse vil kunne nikke genkendende - og alle har sikkert oplevet, at noget dejligt ikke varede ved. Mennesker forandrer sig - også de yngste elever har gennem livet ændret fokus, yndlingslege, yndlingslegekammerater m.m. Det er jo bl.a. det litteraturen kan: Gøre os klogere på os selv (og andre).
Især indenfor Færdigheds- og vidensområderne, Fortolkning, Vurdering og Perspektivering er "Træhulen" tydelig og let tilgængelig for de yngste litteraturfortolkere, men også samspillet mellem tekst og billede vil det være oplagt at bruge tid og tanker på.

Sprog:
  • Dansk
  • Engelsk (orginal)

Klassetrin:
0. til 1. klasse.

Antal i afdelinger:
  • Ubegrænset antal
Udgiver: Vild Maskine
Udgivelsesår: 2019
CFU ID nr.: CFUEBOG1112183
ISBN: 9788772270166
DK5:
Kunstner: Du?san Petri?ci´c
Oversætter: Arko Højholt
Mads Heinesen
Pædagogisk note: Louise Skovbjerg

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik