Dansk
Fortolkning
Æstetiske tekster/Litteratur
Romaner
Dansk
Temaer
Identitet
Dansk
Temaer
Ungdom

UdlånsafdelingenFindes ikke i informationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  8. til 10. klasse e-bog  Lydbog 
Huskeseddel:
9. klasse besættelsen
Interrail

Indholdsbeskrivelse:
Helena og Junuz er begge på vej ud i Europa med en interailbillet i lommen og mødes tilfældigt i toget, hvor de kommer til at sidde overfor hinanden. Et møde der ændrer deres rejse og deres liv.


Pædagogiske noter:

Jan Frydensbjerg Jørgensen
'Interrail' er en ungdomsroman, der beskæftiger sig med svære, alvorlige temaer i forhold til at have ar på både krop og sind. Samtidig bliver læserne præsenteret for en troværdig og fintfølende kærlighedshistorie.
Helena og Junuz - romanens to jeg-fortællere - sætter sig tilrette i togkupéen med hver sin tunge bagage og fordomme. Dette forandrer sig dog hurtigt, og de fortæller både hinanden og os læseren om deres baggrund for at tage på denne både indre og ydre rejse - på Interrail. Romanen er oplagt at arbejde med i forhold til personkarakteristik, fortællestemmer og temaer. Den er velegnet som hovedværk i 8.-10. klasse.
E-bogen er oplæst, hvilket giver rig mulighed for, at eleverne bliver godt "læst ind i romanen", men også for at sætte fokus på egen oplæsning med blik for indlevelse og tekstforståelse.

 • CFU Danmark
  Dansk: 8., 9., 10. kl.
  Dansk: 8., 9., 10. kl.
  Dansk: 8., 9., 10. kl.
  Dansk: 8., 9., 10. kl.

Sprog:
 • Dansk

Klassetrin:
8. til 10. klasse.

Antal i afdelinger:
 • Ubegrænset antal
Udgiver: Vild Maskine
Udgivelsesår: 2020
CFU ID nr.: CFUEBOG1112301
ISBN: 9788793404649
DK5:
Pædagogisk note: Jan Frydensbjerg Jørgensen
Pædagogisk vejledning: Jan Frydensbjerg Jørgensen

Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...

CFU databeskyttelsespolitik